Køkken og badeværelse


Renovering eller opsætning af køkken og badeværelse

Drømmer du om at få et flot nyt køkken eller en komplet renovering af dit nuværende badeværelse? Hos Murermester Allan Lauridsen har vi et bredt kompetencegrundlag, der tillader os at levere omfattende renoveringer af køkken og bad samt opsætning i forbindelse med nybyggeri. Vi forstår, at disse rum er særdeles vigtige i enhver husholdning, hvorfor der stilles store krav til både det funktionelle og det æstetiske.

 

Flotte og funktionelle løsninger til bad og køkken

Der er mange muligheder for at personliggøre disse rum, hvorfor tæt dialog er en fast del af vores arbejde. Du er altid i kontakt med murermesteren, der altid er tilgængelig. Vi indleder altid med en forventningsafklarende samtale, der lægger grund for vores fremtidige forløb. Her stiller vi naturligvis gerne vores lange erfaring til rådighed.

 

Vi varetager både fag-enterpriser samt hoved- og totalenterpriser, da vi har en række stærke samarbejdspartnere. Derfor kan vi eksempelvis også tilbyde omfattende løsninger, hvor vi sørger for elektriker og VVS-arbejde, således du kun skal forholde dig til en leverandør.

 

Kontakt os i dag

Vores materialeudvalg er bredt, og vi tilbyder mange forskellige løsninger i forbindelse med opsætning eller renovering af køkken og badeværelse. Vores kunder er hovedsageligt fra området omkring Aarhus.

 

Har du lyst til at høre nærmere om dine muligheder for at få drømme badeværelset eller køkkenet, er du velkommen til at ringe på telefon 40 31 33 81. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, du ønsker, og vi glæder os til at hjælpe dig!

Kontakt os