Renovering og vedligeholdelse


Professionel renovering eller vedligeholdelse

Nogle gange kræver en familie ekstra plads eller gamle huse og bygninger skal moderniseres. Hos Murermester Allan Lauridsen har vi lang erfaring med tilbygnings- og vedligeholdelsesarbejde, der altid imødekommer kundernes ønsker til funktion og udseende. Vi har et særlig bredt kompetencegrundlag samt stærke samarbejdspartnere, hvorfor ingen opgave er for omfattende for os.

 

Vi leverer nyt liv til dit hjem

Private hjem, virksomheder eller offentlige institutioner - vi har erfaring med at udføre arbejde for alle slags kunder. I forbindelse med renoveringsarbejde og vedligeholdelsesarbejde udfører vi bl.a.:

  • Renovering af tage
  • Omfugning af huse
  • Facaderenovering
  • Netpus efter sandblæsning
  • Udskiftning af overdække
  • Reparation af sokler og udvendige trapper

 

Vi stiller naturligvis gerne vores lange erfaring i branchen til rådighed for vores kunder allerede fra opgavens indledning. Det går vi med henblik på at skabe komplet tryghed. Derfor vægter vi også tæt dialog højt i vores arbejde, og du kan altid forvente en gennemsigtig proces, der ikke byder på ubehagelige overraskelser i forhold til hverken pris eller kvalitet.

 

Ring til os i dag

Vi leverer naturligvis altid arbejde, der overholder den gældende lovgivning omkring tilbygningsarbejde, ligesom vi er medlemmer af BYG og BYG’s garanti. Vi er naturligvis også behjælpelige i forbindelse med godkendelser og lignende.

 

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på netop den opgave, du ønsker udført, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 31 33 81 eller e-mail; mail@allanlau.dk. Vi glæder os til at bringe nyt liv i dit hjem!

Kontakt os