Tagarbejde


Giv dit hus nyt liv med et nyt tag!

Går du med drømme om et nyt tag, der både er æstetisk flot og forbedrer husets stand? Hos Murermester Allan Lauridsen har vi mange års erfaring med taglægning samt tagrenovering. Uanset om dit tag skal skiftes eller renoveres, kan vi tilbyde kyndig rådgivning, der tager udgangspunkt i vores lange erfaring.

 

Tidsløst tagarbejde for alle

Vi udfører tagarbejde med teglsten, der ikke blot er kendt for et tidsløst udseende, men også lang levetid. Med et teglstenstag, kan du altså forvente en løsning, der pryder i mange år. Denne tagtype passer særdeles godt på ældre såvel som nye huse. Uanset om du søger tagarbejde i forbindelse med renovering eller nybyg, kan vi varetage opgaven. Vi udfører nemlig både fag-enterpriser og samt hovedenterpriser i alle størrelser. 

 

At vælge det rette tag er ikke så ligetil - mulighederne er kun begrænset af fantasien. Derfor er du sikret en løsning, som du vil kunne lide i mange år, hvis du bringer kyndige fagfolk med i processen fra start. Udfører vi tagarbejde for dig, kan vi levere kyndig vejledning, der hjælper med at træffe den rigtige beslutning i en jungle af muligheder.

 

Vil du høre mere?

Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på lige netop det tagarbejde, du ønsker udført, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 31 33 81. Vi stiller naturligvis gerne vores lange erfaring til rådighed, hvis du ønsker professionel vejledning. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Kontakt os