Ombygning og tilbygning


Drømmer du om en tilbygning?  

Er kvadratmeterne for få, eller er de uhensigtsmæssigt fordelt? Hos Murermester Allan Lauridsen tilbyder vi om- og tilbygninger til alle typer af kunder. Vi er med gennem hele processen, og vi stiller naturligvis vores lange erfaring til rådighed. Det gælder også i forbindelse med hjælp til at indhente de rette tilladelser og lignende.

 

Til- og ombygninger når forholdene ændrer sig

Hvis familien bliver større, kan en tilbygning give dig den plads, du har brug for. Uanset om det er et ekstra værelse, en tilstødende stue eller sågar et legerum, kan vi bygge en løsning, der imødekommer dine ønsker. Vores arbejde leveres altid til tiden uden uheldige overraskelser - hverken i forhold til kvalitet eller pris.

 

Når det kommer til at vælge elementerne i sin om- eller tilbygning, er mulighederne rigtig mange. Den nye del af bygningen skal både dække de behov, I har til plads eller funktion samt passe sammen med den eksisterende ejendom i forhold til æstetikken. Derfor er materialevalg, placering af eksempelvis vinduer og døre samt det proportionelle udtryk vigtigt for integrationen af tilbygningen eller ombygningen.

 

Ring for at høre mere

Hvis du vil modtage et uforpligtende tilbud på til- og ombygninger, der imødekommer lige netop dine ønsker hertil, er du velkommen til at ringe på telefon 40 31 33 81 eller sende en mail til mail@allanlau.dk.

 

Husk, vi varetager gerne hele enterprisen, således du kun skal forholde dig til én leverandør. Det gør vi bl.a. gennem vores lange erfaring i branchen foruden vores stærke og tætte samarbejdspartnere.

Kontakt os